VAARTOCHTEN

Instappen in de rondvaartboot op het erf van het Kleinste Huisje van Schermerhorn. We hebben 4 soorten vaartochten. Zowel groeps als individueel. Een gewone groepsvaartocht, het Leeghwaterarrangement, de Einde Loos-tocht en de Educatieve Rondvaarten. Per tocht kunnen 30 mensen meevaren.
Vooraf aanmelden via emailadres Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

NR.1
GROEPSTOCHT
:
Instappen bij het Kleinste Huisje ter gelegenheid van een verjaardag/reunie/familiedag.
Prijs  7,50 per persoon (met een minimum van 75 euro).

NR.2
INDIVIDUEEL
:
Het Leeghwaterarrangement vindt in de zomer drie of vier keer plaats komend seizoen. Men brengt eerst een bezoek aan het Kleinste Huisje, vervolgens is er een vaartocht door de Eilandspolder en het bezoek wordt afgesloten met een rondleiding door de Grote Kerk van Schermerhorn. U wordt op beide locaties ontvangen met een kopje koffie/thee. Kosten 15 euro per persoon. Inschrijven is mogelijk via: www.grotekerkschermerhorn.nl. De data  zullen op de website en in de kranten bekend gemaakt worden.

NR.3
GROEPSTOCHT Einde Loos
:
De vaartocht Einde Loos kunt u als groep reserveren. Vertrek vanaf Het Kleinste Huisje richting Grootschermer met een bezoek aan het Raadhuis, alwaar u wordt verwelkomd met een kopje thee/koffie. Na een rondleiding in het Raadhuis de terugtocht naar Schermerhorn langs de Beeldentuin van Nic Jonk. Kosten 10 euro per persoon (met een minimum van 100 euro) voor deze 3 uur durende tocht.

NR.4
GROEPSTOCHT Educatieve Vaartocht
:
De Educatieve Vaartocht onder leiding van een deskundige gids voert door de smalle slootjes van de Eilandspolder. Varend ontdekt men de prachtige flora en fauna van dit prachtige veen/weidegebied. Voor deze tocht kan men zich als groep aanmelden.
Kosten 7,50 euro per persoon (met een minimum van 75 euro) voor deze 2 uur durende tocht.
Lees meer

 

Deelname aan de vaartochten is op eigen risico, mogelijk met de geldende coronaregels.

Meer informatie:    
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.