VAARTOCHTEN

Instappen in de rondvaartboot op het erf van het Kleinste Huisje van Schermerhorn. We hebben 4 soorten vaartochten. Zowel groeps als individueel. Een gewone groepsvaartocht, het Leeghwaterarrangement, de Einde Loos-tocht en de Educatieve Rondvaarten. Per tocht kunnen 30 mensen meevaren.
Vooraf aanmelden via emailadres Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

NR.1
GROEPSTOCHT
:
Instappen bij het Kleinste Huisje ter gelegenheid van een verjaardag/reunie/familiedag. Prijs  7,50 euro per persoon (met een minimum van 75 euro). Duur van de tocht 1½ uur. 

NR.2
GROEPSTOCHT met een verteller:
Instappen bij het Kleinste Huisje. Deze Educatieve Vaartocht onder leiding van een deskundige gids voert door de smalle slootjes van de Eilandspolder. Varend ontdekt men de prachtige flora en fauna van dit unieke veen/weidegebied. Deze  2½ /3 uur durende tocht kost per persoon 10,00 euro  (met een minimum van 100 euro). Lees meer

NR.3
INDIVIDUEEL:
Het Leeghwaterarrangement vindt in deze zomer drie keer plaats . Men brengt eerst een bezoek aan het Kleinste Huisje, vervolgens is er een vaartocht door de Eilandspolder en het bezoek wordt afgesloten met een rondleiding door de Grote Kerk van Schermerhorn. U wordt op beide locaties ontvangen met een kopje koffie/thee. Kosten 15 euro per persoon. Inschrijven is mogelijk via:  www.grotekerkschermerhorn.nl. 

De data van dit Leeghwaterarrangement 2022 zijn: 
Zondag 12 juni
Zondag 17 juli
Zaterdag 6 augustus

NR.4
GROEPSTOCHT Einde Loos:
De vaartocht kunt u als groep reserveren. Vertrek vanaf Het Kleinste Huisje richting Grootschermer met een bezoek aan het Raadhuis, alwaar u wordt verwelkomd met een kopje thee/koffie. Na een rondleiding in het Raadhuis de terugtocht naar Schermerhorn langs de Beeldentuin van Nic Jonk. Kosten 10 euro per persoon (met een minimum van 100 euro) voor deze 3 uur durende tocht. 

Deelname aan de vaartochten is op eigen risico, mogelijk met de geldende coronaregels.

Meer informatie:    

Opstappen:    bij Het Kleinste Huisje-Zuidje 11-Schermerhorn
Informatie:     www.kleinstehuisjeschermerhorn.nl
Emailadres:   Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.